11 st
gurka, hyvlad på längden och rullad (tips, använd en potatisskalare eller mandolin)
110 st
cocktailtomater, halverade
11 st
citron, skivad
12 kruka
plocksallad
11 knippe
färsk dillSå här gör du 2 tim Börja med att röra ihop de olika rörorna till fyllningarna. Dela två bakplåtspapper på mitten och lägg ut dem på en plåt eller ett fint fat så att långsidorna överlappar varandra i mitten. Det här hjälper till att hålla fatet kladdfritt när du garnerar. Skär bort kanterna på formfranskan. Lägg ut sex skivor formfranska i botten och sedan ett lager med tonfiskröra. Lägg på sex skivor formfranska till och sedan äggfyllningen. Ett lager formfranska till och sedan röran med varmrökt lax. Avsluta med formfranska. Knyckla ihop ett bakplåtspapper och blöt ner det ordentligt med vatten. Krama ur en del vatten och veckla sedan ut papperet och lägg ovanpå smörgåstårtan. Det här gör att det översta lagret på tårtan inte blir torrt. Vik upp kanterna på bakplåtspappret som ligger i botten och täck över tårtan med ninjaplast (plastfilm på rulle med skärklinga). Sätt in i kylen över natten. Dag två
Ta fram smörgåstårtan ur kylen, ta av plasten och det översta bakplåtspappret. Låt papperet som ligger under tårtan vara kvar. Vispa creme fraichen med elvisp tills den blir tjock och luftig. Bred creme fraichen över smörgåstårtan och runt kanterna. Garnera med kallrökt lax, räkor, stenbitsrom och de övriga garnityren. Dra sedan försiktigt bort bakplåtspappret som ligger i botten. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 270
Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan. Garnera med skinka formade som rosor, rullade ostskivor, halverade vindruvor och machésallad
Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Avsluta med brödskivor. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Tänk er en perfekt grillad ryggbiff du just beställt in på restaurang som bara är sååå inbjudande när den kommer ut och enligt menyn ska serveras med rödvinssås
Blanda ihop creme fraiche med Philadelpiaosten, tillsätt löken, hacka räkornaoch lägg i, tillsätt dill, kaviar och citronsaft, smaka av med salt och peppar
Mosa laxenoch blanda med majonnäs, gräddfil och finhackad avokado och dill. Täck sidorna med hackad dill och garnera med kräftstjärtar, äggskivor, rom och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.