Ingredienser Portioner: 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Pressa vitlöksklyftornaoch blanda med smör & rapsoljan. Den större mängden smör & rapsolja behövs nödvändigtvis inte men vi tar den när vi vill ha lite extra smält vitlökssmör att ösa potatisarna med vid servering
PÅ med salt och peppar och smula fetaost överst. Lägg på ugnsplåt med bakplåtspapper. - fick man 2 entrecoteskivor, potatispuckar, majskolv, bea, surdegsbröd och 2 ljus
Strimla örterna (hacka inte) och blanda med de rivna grönsakerna ochchilin. Pressa över rikligt med lime och smaka av med fisksås för att få lite sälta
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chilioch färsk rosmarin
Smaka av med salt och ev. Servera med bröd. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilinoch fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.