Smördegspajmed kantarellerBästa höstpajen med trattkantareller/trumpetsvamp, bacon och blomkål. Pajen är lättbakad och du gör den i olika steg, Börja med pajdegen, kyl och förbaka
6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken. Kupongen är laddad Glass Chocolate/Strawberry/Vanilla 15 % rabatt Oatly 0,5 Liter Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Imat 2
1 sats Fyllning 5 äpplen (fasta, syrliga) 1 dl socker 1 msk kanel Pajdeg 1 1/2 dl vetemjöl 1 1/2 dl socker 100 g smör eller margarin Till servering glass eller vaniljsås Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
)(När du mäter upp vetemjölet, undvik gräva med decilitermått i mjölpåsen eftersom mjölet då packas och man automatiskt tar för mycket vilket leder till att det kan vara svårt att få ihop pajdegen och den blir torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.