1 grönsallad,
till serveringBörja med botten, den kan du förbereda dagen innan om du önskar.Sätt ugnen på 220 grader vanlig värme, 200 grader varmluft. Veckla ut smördegen på sitt bakpapper på en plåt, skär en kant ca 2 cm runt om men inte helt igenom. Nagga allt utom kanterna med gaffel och pensla med ägg.Grädda mitt i ugnen till gyllene färg.Låt svalna, gör fyllningen under tiden: Vispa upp crème fraiche och färskost. Blanda ner Västerbottensost och citronskal, smaka av med salt och peppar.Bred röran på den avsvalnade botten. Strö på räkor och garnera vackert med resterande ingredienser.Servera med grönsallad.
Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. 300 g Räkor med skal. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.