Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och hacka löken. Servera med kokt ris/pasta och en fräsch sallad. Avsluta med att strö ut ett tunt lager riven ost över gratängen
4 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk olja 2 msk sesamfrö 2 morötter 1 liten purjolök 250 ml teriyakisås 1 dl vatten 150 g sockerärtor 1 litet isbergssalladshuvud Till servering ris Lägg till i inköpslistan
Koka ihop grädde, Cream fraiche, ädelost, mango chutney och soja. -Bena ur kycklingenoch lägg i en form, hacka paprikan och lägg över kycklingen tillsammans med champinjonerna
Jag blandade smör med riven vitlök och persilja, bredde på frallor. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.