Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Smördegsinbakadfläskfilé med kantareller, kantarellsås och potatispuré smaksatt med basilika. Jag helstekte fläskfilén, kryddade med pepparmix och salt
Det blev en fläskfilé gryta med en touch av lime och chilli. 1 stor fläskfilé1 gul lök½ röd chillipeppar1 lime (skal och saft)1 msk färsk ingefära1 msk kalvfond1 tsk soya2 dl mjölk2 dl creme fraiche 1 msk flytande honung2 msk finhackad färsk basilikasalt och pepparAnsa och skär fläskfilén i skivor. 1 stor fläskfilé
4 pers 1 fläskfilé ca 700 g salt o peppar 1 rulle färsk smördeg 1 inlagd grillad paprika 2 msk tapenade 20 g rucolasallad ½ kruka basilika 1 äggula sesamfrön Aromsmör 75 g smör 1 msk hackad basilika rivet skal av en ½ lime salt o peppar Rödvinssky 1 msk. 1 fläskfilé ca
Festlig maträtt med smördeg och fläskfilé. Skär fläskfilén i bitar och bryn i smör i en stekpanna. Häll den avsvalnade fläskfiléröran på ena sidan och vik över smördegen som en stor pirog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.