Pensla bullarna med uppvispat ägg. Tryck till med kavlen och kavla längderna, så att de blir cirka 25 cm breda. Skär 2 cm breda bitar och vira dem runt två fingrar ett par varv och avsluta med ett varv tvärs över och lägg änden under bullen. Lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper, max 12 stycken per plåt
Lägg på plåt, täck med bakduk. Strö över mycket strösocker och vaniljsocker. bre RIKLIGT MED SMÖR, cirka 50 g över degen. 1Gör likadant med den andra halvan av degen
Krossa cornflakes i en skål och blanda ihop medvaniljsocker. Har haft fullt upp med annat, men förhoppningsvis blir det bättring med uppdateringarna här
Du kan även göra den med röda vinbär eller blåbär. 75 g smör 3 ägg 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 3 dl vetemjöl 2 dl svarta vinbär 1 dl kokosflakes. 2 tsk vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.