Tryck fast kanten med hjälp av en gaffel. Pensla kanten med äggvita och lägg på de andra degcirklarna. Pensla pajerna med äggvita och strö på rörsocker
Skööönt med fredag. Tog tag i städningen också innan Peter kom hem, skönt att ha det gjort inför helgen, så nu sitter jag här och är lite små hungrig och funderar på vad vi ska äta ikväll
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Den innehåller mycket antioxidanter från blåbären och fibrer från havregrynen så du kan med gott samvete unna dig en extra bit
Anledningen till att jag valde att göra ett pajskal istället för ett lock av pajdegen var att jag ville använda mina små fina pajformar medlöstagbar kant
Blanda sedan smöret medresten av ingredienserna till pajbotten. Servera med vispad grädde. Ta sedan ut pajen och låt den svalna så att fyllningen stelnar något
Skär bort det vita ytterhöljet på osten. Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade. Osten är lite meckig att skära i, den smular gärna sönder men det går om man är försiktig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.