Slutspurten!
I Lindies kök
I Lindies kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Antal: 4 små bröd
  •  
  • Dag 1, kväll - surdeg
  • 100 gr (1 dl) rågsurdegsgrund
  • 300 gr (3 dl) ljummet vatten
  • 180 gr (3 dl) rågmjöl
  •  
  • Skållning
  • 15 gr (1 påse) hela torkade pomeransskal
  • 400 gr (4dl) kokande vatten
  • 200 gr (3 1/2 dl) rågsikt
  • Dag 2, morgon.
  • 2 tsk hel anis
  • 2 tsk fänkålsfrön
  • Surdegen & skållningen från gårdagen
  • 300 gr (5 dl) rågsikt
  • 275 gr (4 1/2 dl) vetemjöl special
  • 75 gr (1 1/2 dl) mörkt muscovadosocker
  • 20 gr (1 msk) salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.