Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sina inköp, att inte köpa julmat av tradition utan utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
rivet skal och saft av en citron. rivet skal och saft av en citron. Torsdag, upp tidigt för att ha kund men nu ska jag "passa" pappa då mamma ska till frisören
Här kommer uppföljaren, proteinglass med smak av nypon. 25 g valfritt proteinpulver, jag blandade till en egen mix av naturellt ärtprotein och laktosfritt vaniljvassleprotein
Fyra veckor av naturlig och ren mat och snart är vi inne i december. Det kanske rentav är någon som är sugen att hänga på så att vi kan göra december månad till en gemensam tid för extra fokus sådant man tycker är viktigt
Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Smaka av och häll eventuellt i mer whisky efter smak, drygt 1 msk
En skinkschnitzel är inte sällan panerad, dvs doppad i en röra av ägg och ströbröd, men eftersom den röran duktigt suger åt sig fett, avstår vi det idag
Min favoritårstid är sensommaren och början av hösten. Man kan vara ute utan att drabbas av värmeslag, plocka svamp och bär, sedan mysa med tända ljus och te när höstkylan kommer
Boken innehåller också matstrategier som fungerar oavsett vilka frestelser som lockar – du lär dig hur du ska tänka kring kosten på ett sunt och hållbart sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.