Rör om tills osten smält. 1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Jag går in och kollar, tycker redan på vägen in att det inte riktigt luktar som potatisgratäng utan mer som något bränt…tittar in i ugnen och ser något som liknar chips med ost på…halvbränt dessutom
Skräpmatstillverkarna - de vet in i minsta lilla ingrediens vad de ska tillsätta i sina produkter så att vi inte kan stå emot deras godsaker, som egentligen är totalt onödiga för oss ur överlevnads- och näringssynpunkt
Frukost till middag. Plus eventuella grejer som råkar finnas hemma för att piffa upp det hela. Laga för mycket och frys in någon låda så du kan plocka fram en kväll när du inte orkar laga något
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så attpistillerna finfördelas. Smula ner jästen och rör runt tills jästen lösts upp och rör sedan ut kesella i bunken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.