Slottsstek med hasselbackspotatis, rönnbärsgelé och inlagd gurka
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl vispgrädde
  • 1 vatten
  • 1 tsk ättika
  • 3 msk rönnbärsgelé
  • 1 salt och peppar
  • 1 ansjovisspad , eventuellt
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 st morötter , skalade, skurna i mindre bitar
  • 6 st Schalottenlök(ar) , skalade och grovt skurna
  • 1.5 kg fransyska
  • 5 st ansjovisfilé (er)
  • 2 st lagerblad
  • 3 st kryddpepparkorn
  • 4 st vitpeppar
  • 2 dl ströbröd
  • 1 salt och peppar
  • 500 gram potatis(ar) , mellanstor och skalad
  • 100 gram smör
  • 1 msk vinäger , eller ättika
  • 2 msk vatten
  • 1 dill , eller persilja
  • 0.5 st gurka
  • 1 msk socker
  • 1 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.