De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. Skär alla grönsaker och kycklingen i mindre bitar eller strimlor
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Dela tomaterna och riv basilikabladen i mindre bitar. Servera med parmesan. Skär kycklingen i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg runt om
Låt lingonen åka med de sista minuterna. Putsa kycklinglårfiléerna och skär varje filé i två bitar. Rör ner hackad persilja, smaka av med salt och peppar och servera med pressad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.