Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) Formfranska. Dessutom är de betydligt mer mättande än färdigköpt formfranska som mest verkar innehålla luft
Det som är bra med piroger är att man kan äta de kalla så det är perfekt picnicmat. Vispa ihop äggula, mjölk och olja i en annan, häll det i mjölblandningen och arbeta ihop till en deg
Fyll vaniljglass (eller vaniljparfait) i portionsglas. Speciellt på sommarenvill man ju använda så mycket säsongsgrejer som möjligt och då måste jag välja bort citron för rabarber och jordgubbar
Värm hamburgerbröden i ugnen tills de är lite frasiga, eller rosta franskbröden. Även min kompis som har bloggen Smaskelismaskens gillar denna och jag har tittat på hennes recept nu när jag testade
Det främsta förändringen när jag fyllde trettio var att bakfyllorna blev så mycket värre att jag bestämde mig för att alltid begränsa mig till två glas vin per middag/fest som en ordentlig medborgare
Det här är vår favorit och vi kallar det Stjärnhovsknäcke. Stjärnhovsknäcke är fyllt med både lösliga- och hårda fibrer och smaken kan du enkelt justera med olika örter och kryddor eller äta det naturellt med lite flingsalt och mosad avocado
De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök
Fräs selleri, morot, vit- och salladslök i olja och smör någon minut i en en djup stekpanna. Den sistnämnda passar verkligen så himla bra till, det ger en riktig kick i smaken, men skulle det vara ebb i pickelburken så kan man ersätta dom med syltlök eller inlagd gurka
Fyll dem med köttfärsfyllningen och ät tillsammans med sallad eller franskpotatis. SloppyJoe påminner som hamburgare, men istället för en biff så använder man en köttfärssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.