Sliders – vegan & glutenfria miniburgare
grontvarjedag
grontvarjedag
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram kastanjechampinjoner
  • 3 dl blötlagd
  • 2 dl rostade
  • 1 msk tamari
  • 1/2 msk soja
  • 1 msk lantbuljong
  • 1/2 msk tomatpuré
  • 1 msk lökpulver
  • 1 / 2 tsk chipotle pulver
  • 1 msk olivolja
  • 1 ch
  • 1,5 tsk fiberhusk
  • 1/2 dl rårismjöl
  • Rengör, skiva champinjoner & lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda olivolja & tamari som masseras in i champinjonerna. Rosta allt på 200 °C i ca 20 minuter
  • 2 ) Lägg de rostade champinjonerna i en matberedare & tillsätt alla ingredienser men uteslut chia ägg & olivolja i detta skede.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.