För drygt ett år sedan gjorde konditorn Dominique Ansel dundersuccé med sitt nya bakverk cronut – en korsning mellan en croissant och en fylld munk (donut)
Jag upplevde det som köttigare, med mindre fett som släppte vid stekning. Fräs bacon tills det har släppt det mesta av fettet och börjar få färg, blanda då ner purjolök och fräs tills den mjuknar
Tillsätt hälften av mjölken, rör runt och lös upp jästen. Pizzabullar är ett utmärkt alternativ till mellis, utflykt, buffébord eller som i detta fall till barnkalas
Findus har släppt två varianter av frusen torsrygg som låter ganska goda och som ska tillagas i påse i ugnen men det lär inte slå färsk om ni lyckas få tag i det
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Man kan nog fylla med nästan vad som helst, bara fyllningen håller ihop och inte är för lös. Med den "öppna planlösningen" vi har i friggan med kök och vardagsrum "i fil" så umgås jag med Mannen under tiden och det blir hur trevligt som helst att stå och pula med maten
Hej på er. Hoppas helgen varit bra. I går firade vi pappas födelsedag och jag bjöd på middag. Röding blev det dagen till ära och sen hade pappa köpt med sig en tårta från Stigs
Smula jästen i en bunke och lös upp den med vatten och olja. Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.