Om man vill äta italiensk behöver man ju absolut inte äta mjölmat. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 20 Minuter T
Släng dem inte. Släng ner skalen i en påse och lägg den i frysen om ni inte tänker använda dem direkt. Igår mumsade vi på havskräftor och räkor här hemma - färska skaldjur är bland det godaste jag vet
Sen ska man lita på sina sinnen och lukta och smaka på maten innan man slänger den. Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sina inköp, att inte köpa julmat av tradition utan utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
function getPinterestShareCount(url) {. Koka pastan och strimla baconet. getPinterestShareCount(""). Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form
Lars är inte jätteförtjust i denna rätt men jag tycker det är jättegott i alla fall. Koka pastan enligt förpackningen och servera direkt med en god sallad och gärna färsk lättkokt sparris
Koka pastan. Vänd ner pastan och späd med pastavatten tills det är så såsigt som du vill ha det. Vem är jag att försöka pracka på dig vardagsmat som pasta när allt du vill ha är recept på julgodis
Efter man har lämnat blod så skall man ta det lite lugnt och inte lyfta för mycket tungt, M&M var hemma hos oss när jag kom hem… då blir det inte lugnt, full rulle hela tiden
Jag fick dessutom använda min fina nya buffetgryta till pastan så det var extra roligt =). Smält smöret till den färska pastan i en stekpanna och lägg sedan i vitlöken, ruccolan och tomaterna och låt de svänga runt i smöret
När pastan är al dente (har tuggmotstånd men är kokt) så är den klar. Här kommer ett gott recept om man vill köra lite vegetariskt, vilket vi har börjat göra rätt ofta här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.