Dillkött. Om det verkar vettigare gör då hellre på det viset. Gammaldags husmanskost på nytt sätt. Lägg kött, kryddor och grönsaker i slökokargryta, häll på vatten och koka på "low" ca 8 timmar
Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Jag funderar på att marinera en fläskytterfilé och se'n frysa ner den med marinaden. Jag har inte hunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning
Dillkött, en riktig klassiker i den svenska husmanskosten. Fantastisk god köttgryta som kan göras på antingen kalv eller lamm och som med sin perfekta balans mellan syra, sötma och sälta snabbt blir en succé på middagsbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.