Pensla bullarna när de är färdigjästa. Pensla bullarna när de är färdigjästa. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga
Lägg i bullarna på plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader, pensla med ägg och strö över hyvlad mandel och pärlsocker och grädda mitt i ugnen på 200 grader i 13-15 min tills bullarna fått en fin gyllenbrun färg
Dags att kavla upp ärmarna och göra lussebullar. Dela massan i lika många högar som bullar. Lägg bullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
De här bullarna är så bra. För bullar behöver kardemumma i degen, och det hade inte förra versionen. Pensla sedan bullarna med lite lättvispat ägg och strö över pärlsocker innan du sätter in dem i ugnen
Wilgot tjatar ju om bullar varje dag, så idag bakade jag lite slätakardemummabullar till honom, men som alltid tar han två tuggor och sedan vill han ha frukt istället, riktigt fruktoman den killen som föredrar frukt framför bullar och kakor
Då bullarna serveras så pudra med florsocker. Ställ bullarna att jäsa i ca 30 min. Pensla de färdigjästa bullarna med ägg och grädda dem i mitten av ugnen i ca 7 min
Här kommer receptet på bullarna som blev söta och saftiga. Rulla ca 12 bullar. ca 12 bullar. Alla i familjen är rätt förtjusta i semlor och eftersom kvällsmaten gick så snabbt att fixa blev det tid över till bak
Dessa goda bullar gör jag normalt sett ganska ofta men nu var det ett bra tag sedan. Det är snart dags att knåpa ihop den första semlan – och för det krävs en god slät bulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.