Den här goda kladdkakan medvitchoklad och saffran gjorde jag till bokklubbsjulmiddagen, och eftersom jag hade lite tidspress när jag fixade med middagen blev allt inte helt perfekt
Glasyren gjort av bit choklad och lingonsylt var pricken över i och fick dessutom en fin lila färg. Smält 50-100 gram vitchoklad och rör ner 0,5 dl rårörda lingon eller lingonsylt
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Strö över bär och avsluta med att riva chokladen över. Lycka till med bakandet. vitchoklad en kaka. Jag googlade lite och fann till slut massor av recept på vinbärkakor
När man delar recept på en rabarbercheesecake medvitchoklad. Rabarbercheesecake medvitchoklad. Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det när man inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
När man delar ut recept på bästa rabarbersmulpajen med mandel och vitchoklad. God blev den i alla fall och jag dekorerade med snirkliga bokstäver i vitchokladmed texten
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.