Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker. Skär i sneda bitar medans kakorna är varma. Grädds i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter i 200-225 graders värme
Rulla till längder och lägg över dom på en plåt med bakpapper. )Ingredienser200 gr smör1 3/4 dl socker1 msk vaniljsocker2 tsk bakpulver3 msk kakao1 1/2 msk sirap4 1/2 dl vetemjölGör så härSätt ugnen på 175 grader. Grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuterÄt och njut. 1 1/2 msk sirap
Platta till dem med händerna. Pensla med uppvispat ägg och strössla över pärlsocker. Nu är väl just små kakor inte min starka sida, av någon outgrundlig anledning blir de alltid stora som små mellanmål
Oavsett namn så är detta en spröd småkaka med en perfekt smak av choklad. Mät upp smör, strösocker, sirap, mjölmix, kakao, vaniljsocker och bakpulver i en matberedare
Vill du kan du servera denna goding med en klick creme fraiche och lite bär. Choklad/Chocolate -. Mixa ihop alla ingredienser med stavmixer eller i en vanlig mixer
De är goda, enkla att göra och kan lätt anpassas för att bli gluten- och laktosfria. Egentligen räcker det att bara höra namnet, chokladkaka med kokostosca, för att längta till nästa fika
Det blev en riktigt mysig lördag som startade med en springrunda och lite frukost. Sen en snabbdate med mamma och pappa och efter det lunchbesök av vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.