Lyft på locket och lägg ned osten och låt den smälta ned När osten smält ta bort persiljekvistar och vispa så att alla mjölklumpar försvinner, soppan bör vara ganska tjock nu, tillsätt annars lite färdig redning
Håll dessutom utkik på Instagram där med säkerligen dyker upp en bild eller två på den nya frissan. Jag ska testa en, för mig, ny salong idag, så håll tummarna att jag blir nöjd med det hela
Mixa soppan slät med en stavmixer eller i matberedaren. Smaka av med salt och peppar. Häll upp soppan i skålar och toppa med en klick crème fraiche, eventuellt mer chili och en timjankvist
Nu går jag in på mitt tredje år med den här bloggen. Sen ser jag också till att fräsa svampen ordentligt innan vätska hälls på eftersom den karamelliseras i stekpanna och får fram sina bästa smaker då
Krydda med salt och peppar och strö över mjöl. Strö över persilja och servera med skinksmörgås. Späd med mjölk, vatten och buljongtärning, och koka i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.