Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Ingredienser Portioner. Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfritt margarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Mitt första bidrag är en sparrissoppa. Under tiden kokar du sparristopparna ca 3 min. I mitt tidigare inlägg så berättade jag ju om mitt samarbete med PrimeWine och Kokaihop
Jag hittade både skor, underkläder och ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Soppan får ni dock vänta med ett litet tag, men istället kanske jag skulle kunna fresta er med torsk under ett citron- och spenattäcke
Ta bort skinnet och lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och nymalen svartpeppar. Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.