Förutom att de är glutenfria så är de proteinrika, lätta att ha att göra med, och lossnar lätt. Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött ocholivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
Blanda dem med avrunna kronärtskockshjärtan, olivoljaoch repade basilikablad. Olivolja. Gnid in dem med en skalad, halverad vitlöksklyfta och gnid även in skålen som du ska blanda i
Ingredienserna till en risotto kan varieras i det oändliga, allt ifrån klassikern Risotto alla Milanese med saffran till Risotto al Barolo med rött vin och korv eller varför inte som här, en variant med härliga och nyttiga grönsaker
Fräs alltsammans i olivolja tills vitlöken mjuknar och salsiccian blir smulig. olivolja till stekning. Det här är en riktigt lyxig paj med italienska smaker ochmed fyllning av salsiccia, grillade kronärtkockshjärtan, mozarella och ugnsbakade tomater
Kvällen middag blev Pasta med räkor, körsbärstomater, vitlök ocholivoljaDetta recept går fort och kan gå ännu fortare om man väljer färdigskalade räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.