1. Lägg gelatinet i blöt (kallt vatten). 2. Koka sockret och vattnet till 120 grader och under tiden som sockret kokar börja med att vispa dina äggvitor på låg till medelfort fart, till ett medel-styvt skum
Hej måndag och hej sista veckan i februari. I dag har fru Mårtensson varit med sin väninna på en otroligt intressant föreläsning som handlade om något så intressant och spännande som Funktionell medicin
Känner du dig trött och hängig och tror att du har en förkylning på gång. Gör då denna kycklingsoppa och njut av smaken medan citronen och ingefäran skrämmer bort bakterierna
Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda
Lördag och endast 2 veckor kvar till SM i BodyFitness. jag börjar bli riktigt nervös. Bara att kämpa på sista vägen in i mål och försöka hålla mig frisk
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Testa och se - nya maträtter förnyar vardagen & behöver varken vara krångligt eller skrämmande. Att avnjuta en pastagratäng med egengjord tomatsås, där alla smaker möts är ju helt underbart gott
Förra veckan åt vi en av mina favoriträtter. Varför äter vi det så sällan. Jag kunde knappt sluta äta för det är ju så otroligt gott med köttfärs och vitkål
Om det är något ni ska göra med sommarens bär så är det den här pajen. Den är gudomligt god. Pajen är fylld med mazarinfyllning och valfria bär och toppad med smulor
Ett skrämmande framtidsscenario, när många av våra anhöriga och vänner kommer att tappa minnet. Nyttig Kalkongryta Frikassé är en rätt som passar utomordentligt in i LCHF-filosofin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.