4 4 port ris eller annat gryn 1 rödlök 1 vitlöksklyfta ca 550 g strimlad kycklingfilé 2 msk olja 2 tsk paprikapulver 1/2 dl tomatpuré 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl vispgrädde 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon. Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.