Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinäger i en liten kastrull. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg
Kyckling i gräddig sås, squashspagetti och babyspenat. Calvados passar utmärkt till kyckling tycker jag och det blev fantastiskt gott tillsammans med dragonsmaken
Tillsätt tärnad paprika och strö i de färska örterna. Jag hade tinat upp kycklingfiléer utan någon direkt plan och när det var dags för middag googlade jag lite recept utan framgång
Bryn kycklingen i smör. Skala och hacka löken till såsen. Men nu är det ledigt för barnen, och de ser fram emot lite sovmorgon i morgon, och lite mystid med pappan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.