Skivling- och biffwok
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g lövbiff, strimlad
  • 1200 g ostronskivling, fint strimlad (eller champinjoner går också ganska fint!)
  • 12 gula lökar i klyftor
  • 15 vitlöksklyftor
  • 11 grön chili, hacka rätt av, ta 2 om du vill!
  • 1 socker, lite efter smak
  • 11 msk fisksås (eller 2 eller 3, efter behag)
  • 11 msk ostronsås (samma här, 1-2 msk, efter behag)
  • 12 msk sweet chilisås, ca
  • 1 lite olja
  • 1 lite smör
  • 1350 g lövbiff, strimlad 200 g ostronskivling, fint strimlad (eller champinjoner går också ganska fint!) 2 gula lökar i klyftor 5 vitlöksklyftor 1 grön chili, hacka rätt av, ta 2 om du vill! socker, lite efter smak 1 msk fisksås (eller 2 eller 3, efter behag) 1 msk ostronsås (samma här, 1-2 msk, efter behag) 2 msk sweet chilisås, ca lite olja lite smörFräs först svampen kripsig i smör, upp med den. Ner med olja och vitlök, fräs, fräs. Stek köttet så det blir fint och musmigt. Sedan i med alla grönsaker och krydda som en energisk dåre. Sist ner med svampen igen. Njut med ris!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.