Jag har redan ett liknande recept i arkivet men detta med rikligt medvitlökoch en skvätt vin smakar helt annorlunda och lite mer medelhavskt på något sätt
2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Det är inte helt enkelt att baka glutenfritt bröd men med detta recept är det svårt att misslyckas. Har publicerat receptet tidigare här på bloggen men här kommer det igen
Skär jordärtskockorna i mindre bitar och blanda med rapsolja och salt i en ungsfast form. Skala och krossa vitlöksklyftorna innan du lägger dem också i formen
Och doften som fyllde huset – magisk. Receptet på just den pizzan kommer senare, men en bra idé födde fler och denna med potatis, rosmarin och picklad rödlök var MAKALÖST god
Här följer mitt recept på vitlöksklyftor som är marinerade medtimjanoch dragon. Skala klyftorna (dela eventuellt stora klyftor) och lägg dem i en glasburk som du fyller upp med vitvinsvinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.