Skinkstek med sås och honungslök
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g skinka
  • 9 st katrinplommon
  • 1.5 tsk salt
  • 1.5 krm peppar
  • 2 tsk rosmarin
  • 6 dl sky+buljong
  • 3 msk mjöl
  • 0.5 dl grädde
  • 2 tsk vinbärsgelé
  • 2 tsk soja
  • 1 st purjolök
  • 2 st rödlökar
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 0.5 dl matolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk honung
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.