Skinkschnitzel med plommon och ris
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor färsk skinka (à ca 140 g)
  • 1 uppvispat ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 2 msk smör till stekning
  • salt och peppar
  • Plommonfräs
  • 8 –10 plommon (250 g), t ex Opal
  • 1 bit purjolök (ca 15 cm)
  • 50 g flagad mandel
  • 1 msk rapsolja
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk kalvfond
  • Till servering
  • kokt råris
  • 4 skivor färsk skinka (à ca 140 g) 1 uppvispat ägg 2 dl ströbröd 2 msk smör till stekning salt och peppar Plommonfräs 8–10 plommon (250 g), t ex Opal 1 bit purjolök (ca 15 cm) 50 g flagad mandel 1 msk rapsolja 1 dl vatten 1 tsk kalvfond salt och peppar Till servering kokt råris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.