Dessa skinkrullar passar även perfekt som drinktilltugg eller som utfyllnad på ett buffébord. Hej,. Jag har jobbat med en catering hela dagen så lite sent men här kommer ett tips på gott plock till mellon ikväll
Skinkrullarna går bra att frysa också. Skinkrullarna gottar sig i en gräddig sås med chilisås. Blanda grädde, chilisås, salt och peppar och slå såsen över skinkrullarna
Häll såsen över skinkrullarna. Blanda allt utom skinkan till en smet. Lägg också oliver eller soltorkade tomater och/eller fetaost eller grönmögelost i smeten
Blanda samman lätt crème fraiche med limeskal och persikotärningar. Smaka av med salt och peppar. Lägg samman sex små högar av grönsakerna och rulla in dem i skinka
Rulla varje skinkbit och lägg skinkrullarna på botten av en form. Häll paprikan över skinkrullarna. Bryn champinjonerna (om du vill, de går utan också) och häll över det med
Älskar dessa skinkrullar. Såå goda och smakrika. Jag har inga mått på detta utan jag blandar bara ihop men jag har ungefär en matsked röra till varje skinkskiva
Jättegoda och saftiga skinkrullar med kesoröra och melon. Ett av tillbehören på årets kräftskiva men funkar förstås på vilken buffé som helst under den varmare delen av året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.