Fläskfilégryta med Svamp, Timjan, Citron & Vitlök. Goda, norrländska smaker från barndomen i skidbackarna serverat med riktigt hemstompat potatismos och rårörda lingon
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Servera med mycket grönt eller lägg till potatis eller annat gott till köttet. Jag dammade av kokboken med ”Smart Vardag med Amir & Viktväktarna” och fann detta recept
Krydda med salt, peppar och paprika. Servera nykokt, luftigt ris till. Smaka av grönsaksblandningen med litet salt och peppar och lägg upp den på varmt serveringsfat med köttet i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.