1 Ca
400 g skinka (på burk 450 g ) 2 msk margarin 1 krm curry 1 msk mjöl 1 1/2 dl mjölk 1 1/2 dl grädde 2 msk ketchup Salt peppar 1 dl riven ost 3-4 skivade tomater BasilikaSkär skinkan i skivor, tunna eller tjocka efter eget tycke. Lägg skinkan i en smord ugnsform. Koka ihop alla ingredienser till en stuvning, allt utom ost, tomat och basilika. Häll det över skinkan och lägg på skivade tomater, riven ost och basilika. Gratinera i 200-225 grader tills rätten har fått fin färg. Ca 15- 20 minuter. Servera med ris, pasta eller potatis och en krispig sallad gjord på isbergssallad, gurka och majs.
Lägg skinkanien smord ugnsform. Skär skinkaniskivor, tunna eller tjocka efter eget tycke. Koka ihop alla ingrediensertillenstuvning, allt utom ost, tomat och basilika
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligtmig och jag villinte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat. Separera äggulorna från vitorna. Värm grädden och häll den heta grädden över chokladen och rör runt så att chokladen smälter
Här kommer en helt fantastisk, mättande risottosomni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingenblir så saftig och god när allt får puttra tillsammansi grytan iugnen
Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund ivilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också en restaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.