Jag, och jag vet att många av er också gör det, älskar kladdkakaoch denna lilla godsak är en blandning av både kladdkakaochbrownie – massor av smak och såååå kladdigt
Isomaltulos kallas också palatinos och består också av en molekyl glukos och en fruktos, precis som sackaros, men bindningen mellan de båda skiljer sig något, vilket gör att kroppen har lite "svårare" att bryta ned detta socker
I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen
Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage
En smaskig kladdkaka med After Eight toppad med ett tjockt tryffeltäcke. Rör ihop ägg och strösocker. Kladdkakan dekoreras med After Eight plattor som sticks ner i tryffeln
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.