Slängde hälften och den andra hälften sparades. Strö strössel eller kokos över. Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan)
Det fick bära eller brista. Om detta hade varit en annan sorts blogg hade jag möjligen fördjupat mig en smula i orsakerna till detta, men så är nu inte fallet
Falukorven vi äter idag har heller inte mycket gemensamt med originalet. Om någon vecka kommer jag att laga (vad jag anser vara) klassisk Biff Stroganoff här i Olmås Njutbar
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Jag hoppas verkligen att det är uppehåll på lördag när vi ska ha fest. Och inte när jag har fest. -) Idag i höstrusket bjuder jag på grova rågkakor, för det passar så bra till en kopp med varmt te
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.