1 Fyllning300
g räkor, skalade (1 kg med skal) 2 dl kräftstjärtar 200 g färskost 11% 250 g naturell kvarg 1% 3 msk pepparrot, färskriven 0,5 knippe dill, hackad 0,5 dl gräslök, hackad 0,5 tsk salt 1 krm peppar
1 Dekoration50
g röd stenbitsrom dill rödlökBlanda margarin med smulad kavring till en deg. Tryck ut i en rund form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt formen stå kallt ca 1 timme. Hacka räkor och kräftstjärtar, spara några hela till garnering. Blanda hackade räkor, kräftstjärtar, färskost och kvarg. Tillsätt pepparrot, dill och gräslök. Krydda med salt och peppar. Rör om noga så att allt blandas. Bre ut fyllningen på bottnen. Låt stå svalt ett par timmar, gärna över natten. Dekorera tårtan med rom, dill, hackad rödlök och skaldjur.
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.