Mina gäster bad till och med om att få receptet, det tycker jag är bra betyg. Rör om då och då och smaksätt med oregano, rosmarin och svartpeppar, rosépeppar och lite sweet chilisås
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det. Gjorde saffran- och citronsåsen idag, och i fredags gjorde jag en skaljurssås med saffran i
Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det. Gjorde saffran- och citronsåsen idag, och i fredags gjorde jag en skaljurssås med saffran i
-) Inledde dagen med ett löppass, jäklar vad jobbigt det var, väldigt tunga ben men det gick ändå. Sökte om det här på nätet och fick då tips om att ta ett glas vatten med två nypor salt och lite pressad citron i en timme innan träning, detta för att vi som äter lågkolhydratkost har mindre vatten i kroppen och är därmed mer känsliga för obalanser i mineraler när man svettar ut salt
Jag utgick från mitt eget recept, men ville ha en aning mer ingefärssmak, så förutom att öka delen ingefära rev jag den här gången ner det direkt med plommonen istället, vilket blev väldigt bra
Lägg i långpanna tillsammans med selleribitar. Dekorera eventuellt med en hummerbit. med. Servera med stavar av zucchini, kokta i 2 minuter. 2 minuter Dekorera eventuellt med en hummerbit
Fyll upp ett glas med is och häll i cognacen. Toppa med Ginger Ale och rör om försiktigt. Ja, det kan kännas onödigt lyxigt att göra drinkar på fin fin cognac men det här en klockren smakkombo som både är lätt att göra och komma ihåg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.