Skaldjursrisotto med havskräftor och gremolata
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • musslor1 kg blåmusslor 2 msk olivolja 2 dl vitt vin
  • Skaldjursbuljong1 kg färska havskräftor 2 klyfta vitlök 1 knippe timjan 2 msk tomatpuré olivolja 1,5 l vatten
  • gremolata1 knippe persilja 2 klyfta vitlök 2 citroner
  • Risotto0,5 dl olivolja 400 g avioriris 1 gul lök, finhackad 4 klyfta vitlök, finhackade musselvinet 7-10 dl skaldjursbuljong salt 1 dl parmesanost, nyriven 100 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.