Till kräftorna köpta jag en aioli med smak av sambal oelek och chili, gottigt. Därefter ska degen hällas ut på en bakhandduk med ganska rikligt med mjöl på
Halvera kräftorna och lägg på en plåt med skalet neråt. Skiva brödet och bre på smör eller ringla över lite olja, grilla i ugnen tills brödet fått fin färg
En långpanna medhavskräftor, vitlök, chili, persilja, selleri, schalottenlök och vitt vin. Redan idag kommer jag gå på med en proppfull långpanna av ugnsgratinerade havskräftor
Vi fyllde vagnen med korv, kalkon, olika ostar, grönsaker, såser och annat smaskigt och jag sprang även på färska havskräftoroch blev såååå sugen på att testa dessa
Stek havskräftorna hastigt i olja och lite smör, krydda med salt och servera. Blanda samman ägg, äggvitor, brynt smör, Glenkinchie och soja, smaka av med salt
Pressa vitlöken i smöret och blanda i saltet och chilikryddan lägg det klara smöret på kräftköttet. Lägg kräftan med köttet uppåt och låt det bli varmt i 250 gr ugn ca 5 min. Ta resten av smöret och bred på formfranskan och lägg även den i ugnen i ca 5 min. Efter 5 min så delar du formfranskan som bilden och lägger på kräftan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.