Skaldjurslasagne
Mat och vinbloggen
Mat och vinbloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 aubergine och
  • 1 zucchini
  • 4 personer
  • Ingredienser
  • 12 lasagneplattor
  • 400 g kokta
  • 1 grovhackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 burkar hela tomater
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 1 msk plockade färska timjanblad
  • 2 msk ljust muscovadosocker
  • 3 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 tsk fänkålsfrö
  • 3 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 2 dl riven parmesanost
  • 150 g hackad spenat
  • 3 dl strimlad purjolöksaften från
  • 1/2 citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.