Skaldjursfrosseri på äkta västkustsallad
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salladshuvud
  • 200 g färska champinjoner
  • skivade
  • 1-2 burkar musslor i vatten
  • à 250 g
  • 250 g färska
  • skalade räkor (500 g oskalade)
  • 1 burk krabba (eller ännu bättre färsk krabba)
  • 1 färsk hummer
  • 1 burk havskräftor i lag
  • 1 burk vit sparris
  • 4 tomater
  • 1 citron
  • Gröna ärtor
  • tinade
  • 1 knippa dill
  • dillvippor av
  •     
  • Såser
  • 1 skål majonnäs - gör själv -länk med hackad dill i
  • 1 skål gräddfil med färskriven pepparrot i
  • 1 skål vinägrett med färskpressad vitlök i 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.