Skaldjursflarn
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st smördeg i rulle, kyld
  • 1 Skagenröra
  • 11 dl crème fraiche
  • 13 msk majonnäs
  • 11 tsk citron, saften av
  • 12 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
  • 10.5 st lök, röd liten
  • 12 msk dill, färsk
  • 130 g stenbitsrom, röd
  • 1100 g kräftstjärtar
  • 1100 g räkor, skaladeRulla ut smördegen på en plåt. Nagga och dela i lagom bitar. Grädda i 200° ca 5-10 minuter. SKAGENRÖRA Hacka lök och dill i små bitar och skaldjuren i något större bitar. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med peppar. Lägg en liten klick av skagenröran på de färdiggräddade smördegsflarnen. Dekorera gärna med en dillvippa. Servera gärna som tilltugg till fördrinken.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.