Toppa med get- alt. 1 pkt kräftstjärtar med skal. Skala och fixa till skaldjuren. Skala och skiva alla frukter (utom äpplena och vindruvorna som inte skalas, endast skivas)
Blanda alla ingredienser till yoghurtdressingen och smaka av med salt. Mixa ingredienserna till hummusen i matberedare eller med stavmixer tills du har en lagom slät kräm
Här kommer förslag på ytterligare en coleslaw, men med lite annorlunda smaksättning. Ett annat recept på coleslaw, med rättika och smaksatt crème fraiche, hittar du här
Lägg kycklingbrösten mellan plastfolie och banka dem jämntjocka med en brödkavel eller köttklubba. Pensla brösten med olivolja på båda sidor samt strö över salt och svartpeppar
Stek löken mjuk i smör och blanda sedan ihop den med övriga ingredienser. Koka couscousen enligt anvisning på paketet tillsammans med kycklingbuljongtärningen
Servera färsspetten med couscoussalladen och yoghurtdressingen. Smaka av med salt. Blanda yoghurt med vatten, finhackad persilja, honung och 1-2 krm chiliflakes
Väldigt gott tillsammans med stekt lax. God yoghurtdressing till quinoasalladen. Blanda allt med den kokta quinoan, Rör om och häll olivolja och balsamvinäger över quinoasalladen, salta och peppra
Blanda med skinkan och oliverna. Lägg på plåt med bakpapper. Garnera med. Laxpaj med sikrom - 195 kcal/p. 200 g philadelphia light med gräslök, 12 %. Potatis- och ärtsallad med kronärtskockshjärtan och yoghurtdressing - 200 kcal/p. 200 g philadelphia light med gräslök, 12 %
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.