Havskräftorna var jättefina och hade mycket kött isig och inte alls sådär mjöliga som de kan vara om man har otur och medvitlökssmöret på blev de extra saftiga och goda
När jag äter halloumiost brukar jag för det mesta bara äta den som den är lixom, blanda ner den i ngn god sallad och då gärna med avokado, kyckling och krutonger som jag har gjort tidigare
När vi kom hem på eftermiddagen började vimed maten och vi gjorde någontingväldigt gott. Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor
Smält smör och blanda medkavringen. Dekorering. Smaka av med tabasco, salt och peppar. Hacka skaldjuren. Blanda hacket med ost, creme fraiche och pepparrot
Nu drar jag igångmedmin två månaders detox. Â Då det finns en hel del salt och annat ifärdigabuljonger, har jag gjort både grönsaks- och kycklingbuljong som jag fryst in
Rör sedan ner det i bunken med den övrigafyllningen. På påskbordet här hemma serverades bland annat den här helt fantastiskt goda skaldjurs cheesecaken, eller jag använde bara räkor men du kan ju ta ilite kräftor om du vill ha det också
Plocka blomkålen och koka den mjuk igrönsaksbuljongtillsammansmedvitlöksklyftorna. bjuder på ett riktigt gott recept på blomkålskräm medtimjanskokta gulbetor och torkat renkött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.