Recept på min sill hittar du här. En klassiker (zucchinisnittar med skagenröra) och två nya rätter. Här får ni recept på de två nya tilltuggen jag gjorde i år
Nu när det är äppelsäsong så blir det en del äppelpajer/äppelkakor och den här gången var det dags för en äppelpaj för att inviga minnya pajform från Le creuset
Var hos min frisör/vän och trollade lite med håret. Spirulinasmoothie. Vi kom in på hur svårt det är att hitta en schysst frukost, jag fick då tipset om en smoothie som om man dricker ska studsa genom hela dagen
This post "Rönnbär frånmin "vilda" trädgård" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #rönnbär #forestgarden #permaculture #foodforfree #rowan #superfood
Det räcker helt enkelt att ta bort pistillen från blommorna (men släng den inte - du kan äta den med, och den ger extra färg till salladen), och helt enkelt steka dem i olivolja med lite salt och peppar
Varför inte prova de nya produkterna från Caj P. Våren är här och grillsäsongen närmar sig – kanske har du redan grillat en och annan burgare under de senaste dagarnas ljuvliga vårvärme
I dag lanseras Häagen-Dazs nya smak honey, walnut and cream. Själv tänkte jag på valnötter, ännu mer valnötter, när jag och de andra medlemmarna ombads att ta fram ett recept till denna nya smak
Fotografiet är från när jag gjorde min kokbok, Olives of Spain, om spansk mat. Min världmamma Lola brukade bara laga de här för väldigt speciella tillfällen
Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
Stek köttet mitt i ugnen i 10 minuter. Ta ut steken och låt den vila i 15 minuter. Vispa ur formen med buljongen, sila den ner i en kastrull och låt den koka 510 minuter
Äntligen har jag kommit ut med en blogg till alla Er som följer min matlagning och bakning på FB och här kommer även dom efterfrågade recepten att skrivas ut
Bild frånmin farmors årsdag. Mina grottor, hennes mazariner. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Det var jättekul att medverka i ”Maris Café” och baka direktsänt i radion
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.