Ingredienser Portioner: 6 2 dl handskalade räkor 3 msk majonnäs 2 msk hackad dill 1 tsk vitvinsvinäger salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med chili 30 g löjrom dillkvist för dekoration Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
8 1 kg räkor med skal 1 äggula 1 msk senap 1 msk vitvinsvinäger 1/2 tsk salt 1 1/2 dl olja 2 msk vatten 1 knippa dill 1 msk pressad saft av citron salt 1 krm kajennpeppar 8 skivor skivad formfranska 2 msk smör eller margarin Garnering dillkvistar 1 citron 200 g löjrom Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag vet inte varför jag fick för mig att toppa äggen med just rödbetskräm och löjrom. Jag tror vi alla är överens om att påsken förknippas med ägg i någon form
Mosa till slät med stavmixer. Servera soppan och med varm MiFU på toppen och garnera med basilikan. Mät upp hälften av vattnet i en kastrull och värm upp
Tänkte överraska med ännu en soppa. Smaksätt med salt och peppar. Toppa soppan med bacon före servering. Felicia sa, " Det blir väl något med kyckling eller fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.