Skagenröra - grundrecept
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g räkor med skal
  • 12 msk hackad färsk dill
  • 1½ msk riven pepparrot
  • 14 msk majonnäs
  • 12 msk Arla Köket® crème fraiche
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt.
  • 1 Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och crème fraiche.
  • 1 Servera röran på rostat bröd eller i krustader.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.