Skagenröra
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g räkor med skal
  • 11 dl majonäs
  • 11 dl créme fraîche
  • 12 msk hackad dill
  • 11 krm salt
  • 11 krm svartpeppar
  • 1 citronsaft
  • 1100 g löjrom, till garnering
  • 10,5-1 msk konjak
  • 1500 g räkor med skal 1 dl majonäs 1 dl créme fraîche 2 msk hackad dill 1 krm salt 1 krm svartpeppar citronsaft 100 g löjrom, till garnering 0,5-1 msk konjakSkala räkorna och hacka dom grovt. Lägg i en bunke och blanda med majonäsen, créme fraichen och dillen. Smaksätt med salt och peppar och en skvätt konjak. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. Garnera med en dillkvist.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.