En liten buffé blev det med kyckling, lax, ett par foccacior, couscoussallad och så den här rostade auberginen medtomatochfetaost - ett mycket enkelt tillbehör som smakar utmärkt i solskenet
Koka pastan al dente - var noga med att den inte blir överkokt. Lägg de avsvalnade långsamrostadetomaterna i en burk med tättslutande lock och ställ dem i kylen om du inte ska använda dem direkt
gärna lite buljong (trattkantarell-, kött- eller grönsaks-). Därför strimlades lövbiffen till en pastasås tillsammans medlångsamrostadecoctailtomaterochfetaost
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ta ut plåten och bryt fetaosten i bitar och fördela över plåten medpumpan. Bara för något år sedan var jag väldigt osäker på vad man skulle ha pumpa till och överhuvudtaget hur man skulle göra med den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.