Koka rödbetorna och skär dem i lagom stora bitar, blanda medhallonen. Husmor Lisas spalt är med under Smått & Gott som vanligt, denna gång handlar det om sommarens hallonskörd
Servera med lite sallad, strö över flingsalt och ringla över valnötsolja. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
rivet skal och saft av ½ lime. 1 ask hallon à 125 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Blanda sallad, rårivna rödbetor, päron, bacon ochvalnötter i en salladsskål. Rödbetan ger en extra färgklick, struktur och bidrar med nyttiga näringsämnen
Garnera medvalnötterochhallon. Mosa hallonenmed en gaffel. Men i morgon när arbetsveckan är slut hämtar jag Oliver på dagis och drar med en färdigpackad bil till Skåneland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.